Начало / Бизнес / Компании / SkyLux предлага бизнес и първа класа полети на минимална цена

SkyLux предлага бизнес и първа класа полети на минимална цена

Според известният израз „Ако искаш нещо да бъде направено добре, направи си го сам“, но ако искаш най-добрия възможен резултат, трябва да се довериш на професионалистите с дългогодишен опит и да потърсиш съдействие от екипа на SkyLux Travel за резервация на полети в първа и бизнес класа.

В ситуации, когато трябва да направите неочаквана резервация в последната минута или да намерите най-добрата цена за билети от първа и бизнес класа, ви е необходим квалифициран мениджър, който бързо и безпроблемно да избере най-подходящия вариант за вас.

SkyLux Travel е компания, която предлага комплексни услуги, чрез които да избегнете обичайните перипетии при пътуване. Където и да сте и когато и да е необходимо, може да се свържете със SkyLux и да оставите персоналния ви мениджър да извърши цялата работа вместо вас. И може да сте сигурни, че ще ви бъдат осигурени най-благоприятните условия на най-ниска цена.

От създаването си през 2007 г. фирмата спечели доверието на хиляди доволни клиенти и международното признание на специалистите. На най-мощната платформа за ревюта в света Trustpilot, SkyLux е класиран на второ място от 49 в категорията Сайт за търсене на полети. Компанията също така има рейтинг „A +” от BBB (Better Business Burau), който е най-високата степен на акредитация в бранша. Тази година SkyLux стана носител и на награда Luxury Lifestyle Awards в категорията за Best Luxury Business Class Travel Management в САЩ, потвърждавайки за пореден път високото доверие в качествата на предлаганите услуги.

Обичайният начин за организиране на пътуването за почивка или в командировка отнема много време и енергия. Трябва да потърсите самолетните билети, да сравнявате време, прекачвания и цени, да резервирате хотел и да направите още един куп допълнителни резервации, проверки и уговорки. И пак не е сигурно, че ще бъдат намерени оптималните решения. SkyLux Travel ви освобождава от това ненужно бреме и ви осигурява най-добрия резултат по отношение на икономия и комфорт: ще платите за едно и също място с $50 до $70 по-малко, отколкото където и да е другаде.

Сътрудничеството с компанията е максимално ясно и просто. Когато трябва да организирате пътуване, просто се обаждате на SkyLux или попълвате формуляра за заявка. Ще ви бъде назначен един от 200-та опитни мениджъри на пътувания с бизнес и първа класа. От този момент, вашият личен експерт ще направи всичко възможно, за да имате приятно пътуване. Истински жив човек, за разлика от алгоритмите за резервации на уебсайтове, чиято цел е да отговори максимално на вашите нужди и очаквания, той или тя ще преговаря с авиокомпаниите, за да ви осигури по-добри и преференциални цени. SkyLux си партнира с основните авиокомпании, което позволява на компанията да ви предложи най-добрите тарифи и сделки за полети от първа и бизнес класа. Отстъпката може да достигне до 80% в Първа класа и 77% в Бизнес клас. Експертите потвърждават, че това е уникално предложение, което се предлага само и единствено за клиентите на SkyLux.

Предоставянето на най-доброто преживяване от летенето в първа и бизнес класа е едно от основните предложения на Skylux, но не е и единственото. Вашият личен травъл мениджър може да направи всички допълнителни уговорки, които са ви необходими за пътуването. Това включва надграждане от бизнес до първа класа, резервации в последния момент, телефонно съдействие след работно време, мониторинг и постоянен контакт докато не се върнете, консиерж услуги (коли, шофьори, хотели и вили). Необходимо е само едно обаждане или имейл, за да направите всички неща по най-добрия възможен начин.

Check Also

Изящните диамантени бижута на Messika

Бижутерският бранд Messika е създаден в Париж, през 2005 г. и се управлява от Валерѝ …

Модерната класика на DubaiL

Maison Dubail е много повече от адрес, това е стил, дух, семейство. Това са години …