Начало / Мода и аксесоари / Аксесоари / Луксозни кутии за спортни обувки от Louis Vuitton

Луксозни кутии за спортни обувки от Louis Vuitton

Без претъпканите ограничения на обикновените шкафове за обувки, последните творения на Louis Vuitton – настройващи се куфар и кутия за спортни обувки, са всичко за което някога сме копнеели.

Любителите на спортни обувки, навсякъде по света, имат две общи неща – любовта им към обувките и непреодолимата нужда да ги пазят непокътнати. От внимателното изтриване на петънца, през изчистването на мръсотията от кал по подметките и стигнем до сушенето със сешоар на влажните маратонки или кецове, истинската грижа за най-модерното облекло не е лесна работа, а граничи с подвиг.

На 3-ти декември 2019-та, на изложението Miami Savoir-Faire, Louis Vuitton направи първото официално представяне на „куфара за спортни обувки“. Куфарът побира най-малко шест чифта ниски обувки до размер 46 и осем чифта високи обувки до 45-ти номер.

Този уникален артикул е изработен ръчно в историческите работилници на Louis Vuitton във Франция и е специално произведен за транспортиране или съхраняване на любимите ви маратонки в с възможност за излагането им, така че да може да им се насладите.

Клиентите има възможността да участват в разпределението на куфара, като го персонализират според нуждите си и дори да добавят собствения си монограм.

Куфарът за спортни обувки е естествено продължение на предишна колаборация на Louis Vuitton с Adidas. Той се базира на свързаният с FIFA куфар, който съдържа преиздадените 14 официални топки Adidas, използвани във всяко световно първенство от 1970-та година до сега.

Куфарът е проектиран за благотворителния търг, на гала-вечерята на фондация Naked Heart на 12-ти юли 2019, като използва класическия дизайн на Louis Vuitton с месингови ъгли, монограмния дизайн върху мека кожа и класическото платно на Enolipse Eclipse.

Предлагат се и във вариант кутия с прозрачен брандиран фронт, с отделения за съхранение на малки предмети и възможност да събере само един чифт обувки.

Фирмата използва ноу-хауто си, за да създаде неизброими варианти за съхранение на предмети представляващи истинска страст за притежателя си. Има както куфар за часовници, куфари и кутии за гримове и бижута, кутии за чаени сервизи и дори специални кутии за съхранение на комплект за покер или шах.

Check Also

Devalux допълва Les miniatures с 3 модела в подкрепа на Италия

Delvaux представи Dolce Vita Miniatures. Tри дамски чанти Brilliant Mini, които представят характерната италианска идентичност, …

18-каратови Apple AirPods Pro от Caviar

Позлатени с 18-каратово злато слушалки Apple AirPods от руския луксозен бранд Caviar.