Начало / Мода и аксесоари / Бижута / Модерната класика на DubaiL

Модерната класика на DubaiL

Maison Dubail е много повече от адрес, това е стил, дух, семейство. Това са години на знания и опит, изчиствани във времето от изтънчената френска и международна клиентела, чиято безгранична лоялност е знак за сигурност и сериозност.

За 35 години името Dubail доби световна известност и се превърна в синоним на престиж, изключителност и успех. Днес, Dubail се радва на безупречна репутация, а магазините им се превърнаха в любими места на взискателните международни клиенти, желаещи да намерят редки екземпляри.

Семейство Дюбайл обича да създава известна близост със своите клиенти и навсякъде може да видите дискретни малки кътове с удобни кресла, където клиентите и персонала да имат своята лична комуникация и спокойствие, докато избират.

Марката предлага на своите клиенти привилегировано посрещане, голям избор от изключителни продукти и най-доброто възможно обслужване. За да отбележи 20-годишнината от отварянето на бутика си „Place Vendôme“, Dubail предлага на любителите на уникати, ограничена серия колекция часовници.

Както модерните бижутата и така и майсторските ювелирни шедьоври имат своето значимо място на витрините на бранда. Фамилията се отнася към двата сегмента с еднаква прецизност. Често, скъпоценни камъни и тайнствени шарки се вплитат в класически колекции, чиито дизайн е пропит с премерен модернизъм.

Maison Dubail разкрива целия си потенциал и дългогодишно ноу-хау, като създава собствена колекция от бляскави бижута. Изключително чистите скъпоценни камъни разгръщат своите цветни ветрила, диамантите блестят през всичките им фасети и преоткриваме перлите в комбинация със злато или платина.

Тази среща на красотата с изискаността, на редкостта с изключителността, ражда бижутерски модели с марката „By Dubail“, ефирни и изискани като в колекцията „Papillons“ и ефектни пръстени, обсипани с брилянти, които подчертават блясъка на изключителни централни камъни като изумруд, рубин или сапфир.

Всичко това е Dubail- безупречен бранд, чиито високи изисквания на собственика, съвпадат с тези на неговите кленти

Check Also

Изящните диамантени бижута на Messika

Бижутерският бранд Messika е създаден в Париж, през 2005 г. и се управлява от Валерѝ …

West Gold & Silver бижута

West Gold & Silver със серия дизайнерски бижута и нов шоурум

Българската верига бижутерии „West Gold & Silver“ отвори третия си магазин в началото на 2020-та …