Начало / Имоти / Луксозни имоти / Бившата къща на Джъстин Бийбър се дава под наем

Бившата къща на Джъстин Бийбър се дава под наем

Да притежаваш скъп луксозен имот не винаги носи позитивни емоции. Доказателство за това твърдение е къщата, която преди 5 години Джъстин Бийбър временно наричаше свой дом. Това архитектурно творение можеше и да остане незабелязано от общественото мнение, ако известния певец не се беше нанесъл в нея. Ако трябва да бъдем коректни, Бийбър никога не е притежавал къщата, а само я е наел срещу сумата от 60,000 долара на месец.

В социалните мрежи, хората използват думи като „салатен спинър“, „шпиндел със CD-та“ и „телевизионният център на BBC“, а някои отиват и по-далеч наричайки я „най-грозната къща, която някога са виждали“. Това, разбира се, не може да е вярно, тъй като има много на брой и далеч по-грозни къщи. А дали онлайн потребителите не пропускат нещо?

Имението е проектирано и завършено през 2009 г. от Ед Нилс и е едно от многото произведения в творчеството на известния архитект, издържани е стила на модернистичната естетика. Другите подобни са индустриална калифорнийска плажна къща, продадена за 53 милиона долара и друга извънгабаритна стъклена къща в Малибу, която се продаде за 4,2 милиона долара през януари, тази година.

Къщата на Loma Linda Drive има шест спални и шест и половина бани, разположени на 700 квадратни метра жилищна площ, асансьор, инфинити басейн и гараж за шест автомобила.

Според Highsnobiety, проблемите на поп звездата Бийбър довеждат до прекратяване на договора за наем само след два месеца в нея, тъй като стъклената фасада осигурява на папараците пълен достъп до личния му живот.

За последно имотът бе обявен за продажба срещу скромните 15 милиона долара, но в момента вече не се предлага. Може би някой, незапознат с перипетиите на Бийбър, асистент го е наел за шефа си, заради голямата жилищна площ, местоположението в Бевърли Хилс и страхотните гледки.

А къде живее Джъстин Бийбър сега? Справката сочи, че певецът притежава две по-малко лъскави къщи – имот за 5 милиона долара в Онтарио, Канада и още един в Бевърли Хилс на стойност 8,5 милиона долара. И макар, че американският имот е закупен през март 2019, изглежда поп идолът иска да се изнася, тъй като през октомври публикува в Instagram „Искам да я продам. Някой заинтересован?“, но и до сега не е ясно дали някой е направил оферта.

Check Also

281 Bentley Cycle е най-скъпият имот продаден в Лос Анджелис за 2019

Калифорнийският квартал Бел еър се нарежда на върха на списъка, когато говорим за луксозни имоти. …

1475 Bel Air

Home tours: Поглед в имение за $17 милиона в Бел еър

Ето и шанс да надникнем в истинско луксозно имение или да живеете на една от …