Начало / Пътуване / Хотели / Изборът на хотел в Москва стана по-лесен

Изборът на хотел в Москва стана по-лесен

Несъмнено, да имаш разнообразни възможности за избор е чудесно, но в същото време понякога се затрудняваш от различните опции и това създава много объркване и стрес. Москва е мегалополис с безбройни възможности за всичко, включително и за хотел.

За щастие, експертите на Luxury Lifestyle Awards са направили сравнения вместо вас и след задълбочен анализ с гордост могат да ви препоръчат победителя от тази година в категорията „Луксозен бутиков хотел в Москва, Русия“ – хотел Akvarel.

Безупречният хотел „Акварел“ е разположен в историческа сграда, в самото сърце на оживения град. Преди време, сградата е била дом на студио за обувки, носещо същото име, а сега собственикът и служителите на „Акварел“ са горди, че запазват историческата памет жива дори след промяната на контекста и предназначението ѝ.

Хотелът разполага с 24 луксозно обзаведени, комфортни стаи, отличаващи се с висококачествен и функционален дизайн. Може да се каже, че „Акварел“ се конкурира успешно с най-добрите в тази индустрия и определя еталона за много от хотелите в Москва. Визуалните решения хващат окото ви в момента, в който стъпите през вратата: от приветливите тонове на рецепцията до специалната селекция от мебели и материали във вашата стая. Всеки детайл е обмислен и всичко е предназначено да ви изпрати положителни вибрации за релакс и да ви донесе чисто естетическо удоволствие. Хотел „Акварел“ предлага всичко, което ви трябва, за да презаредите преди да разгледате и опознаете Москва.

Освен бар, който предлага целодневни закуски и богато бар меню с класически и маркови напитки, хотелът може да се похвали и с оригинална екстра – винена стяа, където можете да водите преговори в пълна конфиденциалност, да създавате работни събития или неформални срещи в топла и спокойна обстановка.

Лоби бара е отворен до полунощ и предлага голям избор от безалкохолни напитки, класически коктейли и качествен алкохол. Хотел „Акварел“ поставя специален акцент върху качеството на кафето им, като е възложило изпичането на зърната при награждавана външна компания, специализирана само в това, което означава, че ценителите на “wakey juice” определено ще са щастливи.

Професионалният и квалифициран персонал на „Акварел“с удоволствие ще откликне на всеки въпрос или нужда, като това включва и организирането на частено бизнес и лично събитие.

В момента, специалните пакети на хотела включват „Среща за двама“, „Уикенд в сърцето на Москва“, частни дегустации на вино, фотосесия в интериора на хотела и други. Престоят ви в „Акварел“ ще бъде подсладен и от внимателно подбраните специални оферти от партньорите на хотела – магазини, ресторанти, барове и салони за красота.

Освен това, винаги можете да разчитате на опитните служители, да ви посъветват относно възможностите за запълване на свободното ви време и събитията в близките заведения. Специалната карта на „Акварел“ с центъра на Москва, ще ви насочи до местни модни заведения и атракции, за които дори московчаните може и да не знаят. Със сигурност, ще намерите своя уникален начин да се отпуснете след забързания бизнес или туристически ден.

„Акварел“ е повече от хотел. Това е място, пълно с история, страхотни хора и незабравими преживявания. Всеки гост, по свой начин може да почувства, че хотел „Акварел“ по някакъв начин е метафора на Москва – също толкова изобилен, многопластов и културно богат, преливащ от енергия и поемащ, без остатък, най-доброто от живота.

Check Also

7132 хотел във Валс, Швейцария

Хотел 7132 е разположен на входа на живописното село Валс в Швейцарските Алпи – място …

Раят на романтиката за двойки

В забързаното ежедневие, нямаме време да се насладим един на друг. За да бъде съхранена …